Cos cumparaturi

Termeni si conditii

Accesul și utilizarea site-ului

a. Utilizarea site-ului este condiționată de acceptarea și respectarea tuturor termenilor și condițiilor menționate.

b. Utilizatorii trebuie să fie de acord că accesul la site poate fi restricționat sau întrerupt în orice moment, din motive tehnice sau de mentenanță.

Descrierea serviciului

a. Site-ul oferă informații agregate despre produsele și serviciile disponibile în magazinele online partenere.

b. Informațiile oferite pot varia în funcție de disponibilitatea și actualizarea datelor furnizate de magazinele partenere.

Drepturi de autor și proprietate intelectuală

a. Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului (texte, imagini, logo-uri etc.) aparțin site-ului sau entității partenere și sunt protejate de legea drepturilor de autor.

b. Utilizatorilor li se acordă un drept limitat, non-exclusiv și nesub-licențiat de utilizare a conținutului în scopuri personale și necomerciale.

Responsabilitatea utilizatorilor

a. Utilizatorii sunt responsabili pentru acțiunile lor în timpul utilizării site-ului.

b. Utilizatorii trebuie să respecte termenii și condițiile și să nu încalce drepturile de autor sau alte drepturi ale terților.

Excluderea garanțiilor

a. Site-ul nu oferă nicio garanție explicită sau implicită cu privire la funcționalitatea, acuratețea, fiabilitatea sau disponibilitatea site-ului.

b. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru prejudiciile sau pierderile suferite în urma utilizării sau imposibilității utilizării site-ului.

Protecția datelor personale

a. Site-ul colectează și procesează datele personale ale utilizatorilor în conformitate cu politica sa de confidențialitate și cu legislația în vigoare.

b. Utilizatorii trebuie să fie de acord cu colectarea, procesarea și stocarea datelor lor personale conform politicii site-ului.

Legislație aplicabilă și jurisdicție

a. Termenii și condițiile sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din jurisdicția relevantă.

b. Orice dispută legată de termenii și condițiile va fi supusă jurisdicției instanțelor competente din acea jurisdicție.

Livrare rapida

La adresa sau EasyBox

Posibilitate retur

Returneaza fara griji

Servicii rapide

Procesare rapida

Plati sigure

Ramburs sau Online